Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τα πάνω-κάτω με γάλα για παιδιά που μπαίνει στα ράφια –Τι λέει η εταιρεία



Eταιρεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσε ότι παρασκεύασε το πρώτο βρεφικό γάλα σε σκόνη με βάση το γάλα καμήλας.
Πρόκειται για το Camelicious της εταιρείας Emirates Industry for Camel Milk & Products, το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Gulfood 2018, μιας διεθνούς εμπορικής διοργάνωσης τροφίμων και ποτών, που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου στο Ντουμπάι.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο γάλα είναι κατάλληλο για βρέφη από ενός έως τριών ετών και στοχεύει κυρίως σε εκείνα που είναι αλλεργικά στο αγελαδινό.
Εδώ και αιώνες, το πλούσιο σε βιταμίνες γάλα της καμήλας υπήρξε βασικό προϊόν των Βεδουίνων, των νομαδικών φυλών βοσκών, σε περιοχές του Κόλπου, οι οποίοι εξακολουθούν να το περιλαμβάνουν στην καθημερινή διατροφή τους.
Τόσο το γάλα της καμήλας όσο και το κρέας έχουν εξελιχθεί σε μια δημοφιλή λιχουδιά τα τελευταία χρόνια στις χώρες του Κόλπου και πλέον πολλά εστιατόρια περιλαμβάνουν στο μενού τους σοκολάτες από γάλα καμήλας ή καρπάτσιο και μπιφτέκι από κρέας καμήλας.
Η εταιρεία χαρακτηρίζει το τελευταίο προϊόν της «το πρώτο βρεφικό γάλα σε σκόνη από επεξεργασμένο γάλα καμήλας» στον κόσμο.
http://www.aftodioikisi.gr/d