Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ενότητα για την Ανατροπή:Πόσα ψέματα χωράνε σε μερικές αράδες μιας ανακοίνωσης ;Πόσα ψέματα χρειάζονται για μερικά “like” ;;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε μερικές αράδες μιας ανακοίνωσης;

Πόσα ψέματα χρειάζονται για μερικά “like” ;
Πόσο εύκολο είναι να «κατατροπώσεις» την αντιπολίτευση διαστρεβλώνοντας τις απόψεις της;
Όσοι διαβάσατε την ανακοίνωση του κ. Δημάρχου στο facebook αναρωτηθείτε και, αν τον συναντήσετε, ρωτήστε τον κ. Δήμαρχο:
Ήταν δικαιολογημένα τα χρήματα που διεκδικούσε η ΕΥΔΑΠ και ο Χαραγκιώνης από το Δήμο;
Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο Δήμος μας για χρόνια πρόσφερε υπηρεσίες καθαριότητας σε ΕΥΔΑΠ και Χαραγκιώνη στο ΠΑΛΑΙ, με κόστος για το Δήμο και τους πολίτες;
Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι οι δύο εταιρείες προσχηματικά και δόλια κατέθεσαν αγωγή κατά του Δήμου διεκδικώντας να επιστραφούν χρήματα για υπηρεσίες που ο Δήμος τους προσέφερε;
Και ο «νοικοκύρης δήμαρχος» και η ομάδα του, βεβαίως βεβαίως, τι έκαναν;
Συγκάλυψαν τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων που βαρύνονται με βαριά αμέλεια, καθώς (τυχαία άραγε;;;) δεν κοινοποίησαν νόμιμα τις υποχρεώσεις των εταιρειών προς το Δήμο.
Ανέθεσαν σε νομικό σύμβουλο να πιστοποιήσει ότι η νομική δικαίωση του Δήμου είναι ανέφικτη και ότι πρέπει να αποδεχθεί τον «συμβιβασμό».
Ποιος ήταν αυτός; Να αναγνωρισθεί χρέος των πολιτών ύψους 630.000 ευρώ.
Παρέδωσαν τα όπλα χωρίς μάχη. Χωρίς ενημέρωση των πολιτών. Χωρίς να επιμεριστούν ευθύνες. Χωρίς πολιτική πίεση προς τα κόμματα, την κυβέρνηση, τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που παρότι τάχα «αριστερή» συνέχιζε να διεκδικεί παράνομα χρήματα του Δήμου και των πολιτών.
Κομπορρημονεί, και κορδώνεται ο κ. Μαρκόπουλος.
Τι πέτυχε; Να «γλυτώσει» λέει ο Δήμος την επιστροφή ενός τεράστιου ποσού. Αυτό, λέει, καλύφθηκε από ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Υπ. Εσωτερικών.
Τους έπιασε «Κότσους» τους «κουτόφραγκους» ο κ. Δήμαρχος μαζί με το κ. Μπαλάφα, τότε υφυπουργού εσωτερικών.  Βέβαια και οι δύο ξεχνούν ότι τα χρήματα του ευρωπαϊκού προγράμματος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την μνημονιακή δέσμευση να εξοφληθούν οι οφειλές του Δημοσίου σε ιδιώτες. Τα χρήματα αυτά φορτώθηκαν στο Δημόσιο χρέος της χώρας. Και μέσω αυτού σε όλους τους πολίτες της χώρας, Γαλατσιώτες και μη.
Και, τώρα, καλούμαστε όλοι μας να πληρώσουμε την συμβολή του κ. Δημάρχου στις υπόλοιπες κυβερνητικές «επιτυχίες».  Με νέες περικοπές στις συντάξεις, με μείωση μισθών, με αύξηση των φόρων, του ΕΝΦΙΑ, της ανεργίας, του ξενιτεμού των παιδιών μας.  Και τέλος με ξεπούλημα και της ίδιας της ΕΥΔΑΠ καθώς έγινε πιο «ελκυστική» τώρα που στο ταμείο της εισέρευσε και η «επιτυχία» του κ. Δημάρχου. 
Φτάνουν τόσες επιτυχίες. Φθάνει τέτοιο «σώσιμο».
Αρκετά με τέτοιες νοικοκυρεμένες «ομάδες».
Ας κάνουν τη «δουλίτσα» τους αλλά, τουλάχιστον, χωρίς να προκαλούν την νοημοσύνη όλων μας.

Σπύρος Παναγιώτου
Άρης Παπαδοκωστόπουλος