Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση 30% το 2019

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση 30% το 2019

Διευκρινήσεις για τις σχεδιαζόμενες μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ παρείχε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.



Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το 2019 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μείωση του φόρου κατά 30% στις μικρές περιουσίες, ήτοι περιουσίες αξίας τουλάχιστον έως 60.000 ευρώ. Κατά την ιδία ο ΕΝΦΙΑ το 2020 θα μειωθεί κατά 50% σε περιουσίες με αξία έως 250.000 ευρώ. Όπως είπε η υφυπουργός Οικονομικών οι μειώσεις θα «σβήνουν» σε μεγαλύτερες αξίες περιουσίας και δεν θα είναι οριζόντιες.
Αναφερόμενη στο αίτημα των φορολογουμένων για επαναφορά της ρύθμισης των 120 δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, η υφυπουργός Οικονομικών είπε πως το υπουργείο θεωρεί πως πρέπει να δοθεί κάποια βοήθεια στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού, με μια ρύθμιση οφειλών με περισσότερες από τις 12 δόσεις των υφιστάμενων ρυθμίσεων, χωρίς όμως να διευκρινίσει το πλήθος τους. Πάντως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει οι φορολογούμενοι να έχουν εξοφλήσει τις οφειλές του 2018, για να ενταχθούν σε ρύθμιση παλιότερες οφειλές τους.
Όσον αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, είπε πως με το νέο έτος δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού τους.
https://www.cnn.gr/