Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η κ. Ελενα Ζέρβα Γκιουρτζιάν στην πρώτη της προεκλογική παρουσία ( φωτο-video)


Στην κατάμεστη από συμπολίτες  μας αίθουσα του  πολιτιστικού  οργανισμού ΚΑΜΙΝΙ η υποψήφια δήμαρχος Γαλατσίου κ. Έλενα Ζέρβα Γκιουρτζιάν παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού της και τους δεκαπέντε  πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Δεύτερη φορά υποψήφια για την θέση του Δημάρχου της πόλης  (η πρώτη το 2010  με 9% ) και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του αείμνηστου Κυριάκου Τσίρου το 2014 είναι εν ενεργεία δημοτική υπάλληλος.Η πολύχρονη ενασχόλησή της με τα κοινά της παρέχει την δυνατότητα  να  γνωρίζει  καλά  τα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Στην ημίωρη ομιλία της έκανε εκτενή αναφορά και  στις επί μια δεκαετία συνεχείς προσπάθειές της μέσα από ανακοινώσεις και εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης για μια σειρά μέτρων που συνέβαλαν θετικά στην καθημερινότητα του πολίτη.
Ιδιαίτερα καυστική υπήρξε στην αναφορά της για την σημερινή δημοτική αρχή. Μεταξύ άλλων    κατηγόρησε την  διοίκηση του δήμου για απουσία - όπως χαρακτηριστικά επισήμανε -  μελετών που ενισχύει την έλλειψη οράματος και προοπτικής .Για  έλλειμμα ηγεσίας και σχεδίου. Για την σύγχυση αρμοδιοτήτων ,την  έλλειψη ανάληψης ευθύνης που αναλογεί στον καθένα ,  και την αλλά καρτ  ερμηνεία το τι είναι νόμιμο και τι ηθικό , ως και την  οργάνωση των πελατειακών σχέσεων  .
 Κάλεσε ολοκληρώνοντας την ομιλία της τους παρισταμένους να  πορευτούν μαζί της για μια διοίκηση που θα ξεφύγει από την κακοδιαχείριση και την μίζερη καθημερινότητα, και την από κοινού προσπάθεια δημιουργίας  της πόλης που όλοι ονειρευόμαστε " ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ " όπως είναι και ο τίτλος του συνδυασμού.
Είπε πολλά περισσότερα τα οποία για να μην αδικήσουμε  και δημιουργήσουμε περίεργες κριτικές  θα τα παρακολουθήσετε  ηχογραφημένα.
Στην συνέχεια η κ. Ζερβα Γκιουρτζιάν παρουσίασε τους δεκαπέντε  πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού “ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ” 
Μετά το πέρας της παρουσίασης στους προσκεκλημένους   προσφέρθηκαν στον προθάλαμο της αίθουσας του πολιτιστικού οργανισμού  διάφορα εδέσματα  χυμοί και καφές.
Οι Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι εύχονται καλή επιτυχία και στον συνδυασμό της κ. Έλενας Ζέρβα Γκιουρτζιάν.
Ενημερώνουμε  ότι θα παραστούμε και θα καλύψουμε εκτενώς προεκλογικά  όπως πάντα όπου κληθούμε .

 Ηχογραφημένη η παρουσίαση




video









φωτο