Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων της περιοχής


Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο της πόλις η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου με τους προέδρους και εκπροσώπους των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων του Δήμου Γαλατσίου.

Παρόντες από την διοίκηση του δήμου πέραν του δημάρχου οι αντιδήμαρχοι : Παιδείας κ.Σοφία Λεπίδα,κοινωνικών υπηρεσιών κ. Μάνος Ελευθερίου,τεχνικών υπηρεσιών κ.Γερμάνος Μελισσουργός, καθαριότητας. Παναγιώτης Δαβίλας, οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης ,και ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού κ. Γιάννης Βερούλης.
Από  τους διαμερισματικούς πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής οι πρόεδροι: Της Δράσης για την κοινωνία η κ. Δόμνα Παντελιά, των Ρουμελιωτών ο κ. Δημήτρης Τούντας, των Επτανησίων κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος, των Θεσσαλών κ. Γιάννης Κουσαίτης, των Πελοποννησίωνκ. Γιώργος Μπελίτσης, των Ηπειρωτών ο κ. Ηλίας Χριστάκος, της ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων ο κ. Βερνίκος και από τον Σύλλογο Κρητών το μέλος του Δ.Σ κ. Λεωνίδας Χαρισάκης. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των  πολιτιστικών Συλλόγων.
Οι εκπρόσωποι των φορέων  αφού ετάχθησαν συνοδοιπόροι της νέας διοίκησης του Δήμου σε θέματα πολιτισμού ,εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αιτούντες την συμπαράσταση της διοίκησης του Δήμου.Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος  περατωθέντος του οποίου ο κ. Δήμαρχος  με πολύ κατανόηση υπήρξε πρόθυμος να συνεργασθεί και  να βοηθήσει την επίλυση των προβλημάτων και γενικότερα την προσπάθεια των φορέων στον ανιδιοτελή  αγώνα τους  ως εθελοντές του πολιτισμού.
Στην συνέχεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για γενικότερα θέματα που αφορούν την πόλη.
Το επόμενο ραντεβού των φορέων σε ημέρα που θα καθορίσουν οι αντιδήμαρχοι κ. Ελευθερίου και Μελισσουργός με θέμα συζήτησης την διεξαγωγή αγώνα δρόμου  για το ΠΑΛΑΙ ( διαμαρτυρία προς το ΤΑΙΠΕΔ), και  διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων.