Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου προσκαλεί τα μέλη και φίλους στον ετήσιο χορό του.



Συμπατριώτισσες Συμπατριώτες φίλες και φίλοι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου και φέτος όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια σχεδιάζοντας τον ετήσιο προγραμματισμό του στόχευσε όπως πάντα στην υψηλή ποιότητα των εκδηλώσεων του αποφεύγοντας τυχόν προχειρότητες και κερδοφόρες εκδηλώσεις.Και αυτή τη χρονιά έντονος υπήρξε ο προβληματισμός μας για τον ετήσιο χορό μας γνωρίζοντας τα μεγάλα οικονομικά κοινωνικά προβλήματα. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε χαμηλό κόστος πρόσκλησης συνδιάζοντας πολύ καλό μενού ,αξιοπρεπέστατο περιβάλλον , και ποιοτική μουσική. Αναλύοντας τις επιλογές μας, γιαυτή την χρονιά καταλήξαμε στο GreenPark.Ενα υπέροχο κέντρο διασκέδασης στην πόλη μας που βρίσκεται στο Άλσος Βείκου πάνω από το Δημοτικό κολυμβητήριο. Παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα του και δοκιμάσαμε το προσφερόμενο μενού μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα θα σας προσφέρουμε .Η προσκλησή σας περιλαμβάνει :
Ποικιλία από μίνι ψωμάκι.( ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ )
Σουφλέ ζυμαρικών: Πέννες ριγωτές με διάφορα τυριά, μπέικον και κρέμα γάλακτος.( ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ).
Λουκάνικο, κεφτεδάκι, τυροπιτάκι, σπανακοπιτάκι, ρώσικη σαλάτα.( ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
Σαλάτα κηπουρού (ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ )
Μπριζόλα χοιρινή με πατάτες τηγανιτές ( ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ )
Φρούτο εποχής σε πιατέλα ( ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ ).
Κρασί εμφιαλωμένο (3 ΑΗΔΟΝΙΑ Λευκό ) ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ
Κρασί εμφιαλωμένο (ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ Κόκκινο ) ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ
Πέραν των όσων συμπεριλαμβάνει η πρόσκληση συμφωνήσαμε τα αναψυκτικά, οι μπύρες, και οι σόδες σε γυάλινο δοχείο 330 ml στην τιμή του 1,00 €, όπως και το εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες 1,5 litr στην τιμή των 0,5 €.
Επίσης για να πετύχουμε χαμηλό κόστος με την ποιότητα που μας επιτρέπουν οι ευρύτερες οικονομικές συνθήκες αποφασίσαμε αυτή τη χρονιά ο χορός μας να γίνει Παρασκευή βράδυ γύρω στις 21.30 τις 12 Φεβρουαρίου 2016.
Υπόσχεση μας ότι και αυτή την χρονιά θα είμαστε δίπλα σας να περάσετε μια υπέροχη βραδυά. Το προαναφερόμενο μενού, η χαμηλή τιμή ,η φανταστική ορχήστρα , το κέφι μέχρις τις πρωινές ώρες ,και η υπέροχη αίθουσα του κέντρου είναι στοιχεία μιας υπέροχης βραδυάς. Προμηθευτείτε έγκαιρα προσκλήσεις από τα μέλη του Δ.Σ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟ ΙΩΑΝΝΗ 6973543120 -ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ 6936559587 - ΘΕΙΑΚΟ ΣΠΎΡΟ 6945639986 - ΜΠΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ 6973438375 - ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 6942938282 - ΓΡΑΙΚΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 6976197166 - ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ 6944720801.
Συμπατριώτισσες συμπατριώτες φίλες και φίλοι.Είμαστε βέβαιοι ότι όπως σε όλες μας τις εκδηλώσεις έτσι και στον χορό μας θα είσαστε κοντά μας.Και να είστε βέβαιοι ότι θα φανούμε αντάξιοι της στήριξης σας όπως πάντα.