Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Κώστας Ζώμπος:Εμπόλεμη ζώνη το 1ο Λύκειο Γαλατσίου – Οι μαθητές κινδυνεύουν ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμπόλεμη ζώνη το 1ο Λύκειο Γαλατσίου – Οι μαθητές κινδυνεύουν

                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν στο 1ο Λύκειο Γαλατσίου.


Παρά τους ισχυρισμούς του δημάρχου για το μεγαλόπνοο σχέδιο στα σχολεία οι εικόνες που αποκαλύπτουμε είναι αποκαρδιωτικές.
Πλημμυρισμένες αίθουσες, σκουριασμένα κάγκελα,  πρίζες χωρίς κάλυμμα μέχρι και τρύπες στο προαύλιο είναι μόνο μερικές από τις συνθήκες που ζουν καθημερινά οι μαθητές στο συγκεκριμένο σχολείο.
Τελικά ποιον να πιστέψουν οι γονείς; Εσάς που λέτε στον απολογισμό σας πως δώσατε 5.700.000 ευρώ σε 5 χρόνια  για συντήρηση και επισκευές των σχολειών ή τα παιδιά τους που βρίσκονται σε σχολεία εμπόλεμης ζώνης;
Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc 
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου