Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο κ. Νίκος Μαγκανάρης υποψήφιος στην περιφέρεια με τον κ.Γιάννη Σγουρό.


Ο κ. Νίκος Μαγκανάρης επί σειρά ετών ( από την εποχή Δημάρχου  αείμνηστου Βασίλη Παπαδιονυσίου (1990)  29 χρόνια  μέχρις και σήμερα)  μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Γαλατσίου ,με ανάρτηση του  στα μέσα δικτύωσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα  του  στον κεντρικό τομέα της  Περιφέρειας  Αττικής, με τον κ. Γιάννη Σγουρό.
Μια είδηση που δεν ξάφνιασε όλους όσους γνωρίζουν τον φύσει πολιτικά ανήσυχο κ.Νίκο Μαγκανάρη.
Εμείς που παρακολουθούμε ανελλιπώς τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων της πόλης μας  και γνωρίζουμε καλά τον πολιτικό Νίκο Μαγκανάρη θεωρούμε ότι  ο ακέραιος χαρακτήρας του  ,ο μεστός πολιτικός του λόγος, τα επιχειρήματα του ,οι γνώσεις του σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης,το πολιτικό του ήθος , και οι θέσεις του για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης  αφήνουν  μεγάλο κενό στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τις επόμενες ημέρες θεωρούμε ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από μέρους του, όπου πιθανόν να αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχή του από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Γαλατσίου, και την επιλογή του για τον κεντρικό τομέα της  Περιφέρειας  Αττικής, στο πλευρό του κ. Γιάννη Σγουρού.
Να του ευχηθούμε καλή του επιτυχία στην νέα του προσπάθεια με την ευχή και την ελπίδα ότι το 2023  θα είναι και πάλι υποψήφιος αυτή την φορά στην πρώτη γραμμή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την  πόλη μας.
Σας μεταφέρουμε  τα όσα αναφέρει ο κ. Νίκος Μαγκανάρης σε ανάρτηση  στην σελίδα του στο fakebook κάτω από την φωτογραφία του με τον κ. Γιάννη Σγουρό:
Μετά από αρκετά χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου , αυτή τη φορά δίνω τη μάχη, στην Περιφέρεια Αττικής, κεντρικό τομέα, με τον Γιάννη Σγουρό.