Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δεκτά από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα για τη γραμμή 4

Δεκτά από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα για τη γραμμή 4

Δεκτές έκανε το Συμβούλιο της Επικρατείας τις δύο προσφυγές (αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων) που είχαν καταθέσει τα δύο σχήματα που διεκδικούν το έργο προϋπολογισμού 1,8 δις. ευρώ.

Οι δύο κοινοπραξίες Άκτωρ-Ansaldo-Hitachi-Rail Italy και J&P Άβαξ-Ghella-Alstom είχαν ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο να "παγώσει" ο διαγωνισμός του μεγαλύτερου δημόσιου έργου, ωσότου εκδικαστούν οι κύριες προσφυγές που έχουν υποβάλει ως προς την αξιολόγηση των τεχνικών φακέλων των προσφορών τους από την Αττικό Μετρό.
Πλέον, οι εμπλεκόμενοι στο έργο αναμένουν να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ τις προσεχείς ημέρες, η οποία-μένει να φανεί- εάν θα οδηγήσει στην αναβολή έναρξης της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού, που περιλαμβάνει την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.
Το τμήμα Άλσος Βεΐκου – Γουδή (α’φάση) είναι μήκους 12,8 χλμ. και περιλαμβάνει 15 υπόγειους σταθμούς (Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημίας, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή).
Δημ.Δελεβέγκος

https://www.capital.gr/