Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Κόκκινο εκκλησάκι στην περιοχή πέτρινα στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι !!!!!






Γράφει ο Γιάννης Ζαβιτσάνος

Κόκκινο εκκλησάκι στην περιοχή πέτρινα  στο Άλσος Βείκου!!!! Έκπληκτοι οι Γαλατσιώτες  όσοι επιλέγουν καθημερινά τον πρωινό τους περίπατο στο Άλσος Βείκου αντίκρισαν στα πέτρινα ένα κόκκινο εκκλησάκι. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες συνεργεία του Δήμου Γαλατσίου και της κατασκευάστριας εταιρείας τοποθέτησαν το προκατασκευασμένο κόκκινο εκκλησάκι στην καρδιά του Άλσους Βείκου  νωρίς το πρωί σήμερα.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Δήμαρχο να μάθουμε κάτι περισσότερο αλλά το τηλέφωνο του ήταν διαρκώς καταλυμένο.                                                                                                                                                                                                                                                       
Επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων αργά το μεσημέρι μας ενημέρωναν  ότι δεν είχε τεθεί το θέμα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ενημερώθηκαν ετεροχρονισμένα ελάχιστη ώρα νωρίτερα τηλεφωνικά  από τον πρόεδρο του νομικού προσώπου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου κ. Μάνο Ελευθερίου  για την τοποθέτηση σε  βάση από μπετό προκατασκευασμένης μικρής εκκλησίας αφιερωμένης στην Παναγία. Δεν γνωρίζουμε αυτή την ώρα την αντίδραση των Δημοτικών παρατάξεων και την θέση του δασαρχείου και της πολεοδομίας.  Όμως όλοι γνωρίζετε ότι πάντα σε κάθε πολιτική οι καλές σχέσεις με την εκκλησία και την επιρροή της στην κοινωνία  ανεξαρτήτου θρησκεύματος στο οποίο ανήκεις ,!!!!!!αποτελούν   πολιτικό κέρδος.  Ίσως υπάρξει αυριανή ενημέρωση από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Γαλατσίου με περισσότερες πληροφορίες περί του πρακτέου. Ταπεινή μας εκτίμηση ότι  όπως συνηθίζεται σε πολλές ανάλογες  περιπτώσεις ίσως τα επόμενα χρόνια υπάρξει επέκταση του κόκκινου ναΐσκου , και γιατί όχι  τέλεση μυστηρίων και πανηγύρεων με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο χώρος άλλωστε… πληροί όλες τις προϋποθέσεις…..

Βοήθεια και φώτιση  από την μητέρα του Χριστού σε όλους όσους επινόησαν την κατασκευή και την τοποθέτηση του κόκκινου ναΐσκου στην καρδιά του Άλσους  Βείκου!!!!!!, στους αιρετούς του Δημοτικού Συμβουλίου !!!!!!!!!!!!!.......σε όλους τους συνδημότες και όλο τον κόσμο.