Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τη Χορωδία και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

  Στον Σύλλογο Επτανησίων με έντονο προβληματισμό και ανησυχία λόγω της γνωστής πανδημίας , προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την κανονικότητα όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν     .

 Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει αρχίσει η επανέναρξη λειτουργίας και του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας.

Το διοικητικό μας Συμβούλιο καλεί Επτανήσιους και φίλους να επανδρώσουν το χορευτικό μας τμήμα. Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και ολόκληρη την Ελλάδα παραδίδονται από τον χοροδιδάσκαλο κ. Γιάννη Γκούλτα  κάθε Τετάρτη  βράδυ από τις 8.00-10 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού  ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ .  Υπεύθυνες του τμήματος είναι η κ. Κατερίνα Γαστεράτου  και η κ. Μαρία Χατζηπάντου.

 Τηλέφωνα επικοινωνίας  6942938282  - 6938634833.


Η τετράφωνη μεικτή χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου στη νέα μετά covit εποχή έχει ξεκινήσει . Απαρτίζεται μέχρις και σήμερα από 23 χορωδούς. Την καλλιτεχνική της διεύθυνσή έχει ο Μαέστρος, Συνθέτης, Καθηγητής Μουσικής και Ανώτερων Θεωρητικών, κ.Ματθαίος Λεγάκης.https://www.mlegakis.com/biography.html
Την διοικητική μέριμνα της χορωδίας έχει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος με αναπληρώτριες τις κ.Μαρία Χατζηπάντου και Σοφία Φλαμιάτου Ευχή και ελπίδα όλων μας στον Σύλλογο των Επτανησίων να προσελκύσουμε στην μουσική μας παρέα περισσότερους χορωδούς και να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη χορωδία εφάμιλλη των στόχων του Συλλόγου μας.