Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ο σημερινός Δήμαρχος Γαλατσίουκ.Γιώργος Μαρκόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ επανεξελέγη θριαμβευτικά για τρίτη συνεχόμενη θητεία Δήμαρχος Γαλατσίου




Ο σημερινός Δήμαρχος Γαλατσίου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ κ.Γιώργος Μαρκόπουλος επανεξελέγη θριαμβευτικά για τρίτη συνεχόμενη θητεία Δήμαρχος Γαλατσίου για την επόμενη πενταετία μέχρι 31/12/ 2028, με 13.342 ψήφους και ποσοστό 72,69% εκλέγοντας25 Δημοτικούς Συμβούλους.

.Ο τρόπος με τον οποίο εξελέγη από την πρώτη Κυριακή αποτελεί εντυπωσιακή πρωτιά για την τοπική αυτοδιοίκηση στο λεκανοπέδιο και όχι μόνο, με την διαφορά του από την δεύτερη εκλεγείσα παράταξη την Λαϊκή Συσπείρωση στο Γαλάτσι να ανέρχεται σε 59,18 εκατοστιαίες μονάδες,10.862 ψήφους και περισσότερους 20 δημοτικούς συμβούλους.

Μεγάλη και αναμενόμενη η διαφορά δεν νομίζω ότι απεικονίζει και την πραγματική εικόνα στην πόλη μας.Ως προς αυτό θα επανέλθουμε....... Σε αυτό συνετέλεσε ασφαλώς και η αποχή του Συνδυασμού του κ.Ζώμπου από την παρούσα εκλογική αναμέτρηση( Ο ίδιος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του κ. Χαρδαλιά στην περιφέρεια) και  η   πλειοψηφία  των μελλών της παράταξης του συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Μαρκόπουλου .

Για την μείζονα αντιπολίτευση όπως προαναφέραμε, στον Δήμο  Γαλατσίου εξελέγη ο  συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλής τον κ,Γρηγόρη Χαραλαμπίδη  και  ποσοστό 13,51 %, 2.480 ψήφους και εκλογή ( 5 εδρών)  5 δημοτικών συμβούλων για τα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου.

Η ελάσσονα αντιπολίτευση του Δήμου απαρτίζεται από  μια νέα παράταξη στον Δήμο μας με παλιούς καραβοκύρηδες στην τοπική αυτοδιοίκηση, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ.Γερμάνος Μελισσουργός  επι σειρά ετών αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του κ.Μαρκόπουλου, με ποσοστό  7,86 %, 1442 ψήφους και  συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο με  3 δημοτικούς Συμβούλους.

Έπεται στην σειρά αποτελεσμάτων του Δήμου Γαλατσίου  ο συνδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι με επικεφαλής την κ. Αγγελική Σαπουνά με 5,18 % 950 ψήφους και συνεχίζει όπως και την απερχόμενη τετραετία στο δημοτικό συμβούλιο με την κ. Σαπουνά και τον κ. Χωριανόπουλο.

Τελευταία  σε σειρά επιτυχίας στον Δήμο Γαλατσίου παράταξη που έλαβε μέρος στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση φέρει τον τίτλο Δημοτική Κίνηση ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ στο Δήμο Γαλατσίου με επικεφαλής τον κ. Σκεύο Σταύρο  έλαβε ποσοστό 0,77% και 141 ψήφους δίχως τα ποσοστά αυτά να του παρέχουν την  δυνατότητα να εκπροσωπηθεί η εν λόγω παράταξη  στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άπαντες οι εκλεγέντες έχουν εκλεγεί για πενταετή θητεία η οποία περατώνεται 31 Δεκεμβρίου του έτους 2028.

Τα καθήκοντα της αφού προηγηθεί η ορκωμοσίας της νέας διοίκησης του Δήμου αναλαμβάνει  την  1 Ιανουαρίου 2024

Εμείς να ευχηθούμε στους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους καλή δημιουργική θητεία με υγεία δύναμη και σεβασμό στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της  πόλης μας. Δεν σας κρύβουμε ότι θα σας παρακολουθούμε και θα σας ασκήσουμε δρημεία κριτική όπου και όποτε κρίνουμε ότι υπάρχουν προβλήματα δυσεπίλυτα στην πόλη και αδιάφορες συμπεριφορές ,αλλά και δεν θα παραλείψουμε να επικρίνουμε τα καλώς κείμενα ..Σε επόμενη ανάρτηση των αντίλαλων θα αναρτήσουμε ονομαστικά τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους αφού πρώτα αναρτηθούν από το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών.