Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Μαγκανάρης:Συνεπής στις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μου, δίνω πάλι τη μάχη στην πρώτη γραμμή με τον Γιάννη Σγουρό για αποτελεσματική αυτοδιοίκηση με προγραμματικό λόγο και μετρήσιμο έργο.

 




Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb ο επί σειρά ετών καταξιωμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Γαλατσίου κ.Νίκος Μαγκανάρης μας ενημερώνει ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει το χρίσμα του Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικού Τομέα με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό.

Ο κ. Μαγκανάρης αναφέρει στην αναρτησή του:

Συνεπής στις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μου, δίνω πάλι τη μάχη στην πρώτη γραμμή με τον Γιάννη Σγουρό για αποτελεσματική αυτοδιοίκηση με προγραμματικό λόγο και μετρήσιμο έργο. Η ευθύνη στις 8 Οκτώβρη ανήκει σε σας, στους πολίτες της Αττικής. Η ψήφος σας θα καθορισει το μέλλον της Αττικής.. για να μην ψάχνουμε συνεχώς τους ανευθυνουπεύθυνους. Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να ειναι δημόσιες σχέσεις, ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά ανιδιοτελής προσφορά στον πολίτη που κρίνεται από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Αυτήν την αυτοδιοίκηση υπηρετώ, γι αυτήν συνεχιζω να αγωνίζομαι!