Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η Υποψήφια Δήμαρχος Γαλατσίου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι Από Κοινού» κ. Αγγελική Σαπουνά παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

 





Με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο fb η κ. Αγγελική Σαπουνά  δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Γαλάτσι Από Κοινού», με χαρά και υπερηφάνεια όπως αναφέρει παρουσιάζει στους/ις συμπολίτες/ισσες μας το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι Από Κοινού», της οποίας έχει την τιμή να είναι επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος….

Είμαστε όλες και όλοι -αναφέρει στην αναρτησή της- άνθρωποι δραστήριοι, όλων των ηλικιών, σε όλους τους τομείς επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Και ταυτόχρονα, άνθρωποι της Αριστεράς, της Οικολογίας, του Πολιτισμού, των Κινημάτων Πόλης, με παρουσία –και ιστορία μακρόχρονη για πολλές και πολλούς από μας– στα κοινά της πόλης μας, με διάθεση προσφοράς και αποφασιστικότητα για:

• Να γίνει το Γαλάτσι πόλη βιώσιμη, με ποιότητα ζωής, για τους κατοίκους του κι όχι Ελντοράντο για επιτήδειους

• Να υπερασπιστούμε τις δασικές εκτάσεις της περιοχής μας, ανάσα για μας και τα παιδιά μας αλλά και όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής

• Να δώσουμε φωνή και στήριξη στους ευάλωτους συμπολίτες μας

• Να ξαναβρούν οι γειτονιές του Γαλατσίου το χρώμα τους

Κι όλ’ αυτά με ισότιμη συμμετοχή και των δυο φύλων, ακριβώς 50 – 50% όπως πρέπει κι όπως άλλωστε συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή.