Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες για τη δράση υιοθεσίας ζώων του Δήμου Γαλατσίου

 










Μια ξεχωριστή δράση υιοθεσίας ζώων, γεμάτη αγάπη για τα αδέσποτα και πλήθος ζωόφιλων, πραγματοποίησε το Γραφείο Προστασίας Ζώων Δήμου Γαλατσίου, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στο χώρο του Πάρκου Κοινωνικοποίησης και Άσκησης Σκύλων, στο Άλσος Βεΐκου.

Η δράση υιοθεσίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου) με σκοπό να γνωρίσουν όσο περισσότεροι πολίτες γίνεται τους φίλους μας από την πανσιόν φιλοξενίας ζώων, που ψάχνουν να βρουν μια τρυφερή αγκαλιά. Στον χώρο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων του Άλσους Βεϊκου μεταφέρθηκαν συνολικά 9 ζώα (σκύλοι) μαζί με τους εκπαιδευτές τους, από τη συνεργαζόμενη με τον δήμο πανσιόν φιλοξενίας «Sweet paws», από τα οποία τα 3 υιοθετήθηκαν.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Σπύρο Αργυρό, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Ασπασία Παναγιωτακοπούλου συνομίλησαν με τη Νομική Σύμβουλο του Δήμου για την Προστασίας των Ζώων κ. Νίκη Τηλιακού και με τον κτηνίατρο που συνεργάζεται με τον Δήμο κ. Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο για θέματα που αφορούν τα αδέσποτα και τις υιοθεσίες ζώων. Στη δράση υιοθεσίας συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Μπάστας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γιάννης Κορρές.

Επίσης, στη δράση υιοθεσίας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Αντώνιος Ματθιουδάκης και η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μαριάνθη Δημοπούλου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν εκτενώς με τον Δήμαρχο Γαλατσίου και τους Αντιδημάρχους για τα προγράμματα υιοθεσίας και ευζωίας των ζώων.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ευχαρίστησε θερμά όλους όσους αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση της δράσης υιοθεσίας ζώων. «Στόχος μας είναι να εκλείψει το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων ή τουλάχιστον να μειωθεί ο αριθμός των εγκαταλειμμένων ζώων και γι’ αυτό προχωράμε σε ανάλογες δράσεις υπεύθυνης υιοθεσίας ώστε όσο περισσότεροι τετράποδοι φίλοι μας γίνεται να βρουν ένα σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά», όπως είπε χαρακτηριστικά.