Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ξεμπλοκάρει το εφάπαξ 30.000 δημοσίων υπαλλήλων


 Ξεμπλοκάρει το εφάπαξ 30.000 δημοσίων υπαλλήλων

Κατάργηση του μαθηματικού τύπου μετά το Πάσχα

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεμπλοκάρει το εφάπαξ που πληρώνει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων. Πρόκειται για 30.000 εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων που έχουν βγει σε σύνταξη από το 2013.

Με δήλωσή του στα Νέα ο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης ανακοίνωσε ότι καταργείται ο μαθηματικός τύπος με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 30.000 εφάπαξ στο ΤΠΔΥ, αφορούν αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2013, άρα ο υπολογισμός τους πρέπει να γίνει με νέο τρόπο. Ο μαθηματικός τύπος που θεσμοθετήθηκε από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, οδηγεί σε δραματικές μειώσεις που σύμφωνα με τους υπολογισμούς της νέας ηγεσίας του υπουργείου, επρόκειτο να κυμανθούν από 35% έως 80%.
http://www.newsbeast.gr/