Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών δυτικά της Λευκάδας

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών δυτικά της Λευκάδας



Λευκάδα
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε γύρω στις 9:10 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος του σεισμού είναι 6,1 βαθμοί και το επίκεντρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της Λευκάδας. Το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΚ, Ευθύμιο Λέκκα η σεισμική δόνηση είχε ένταση 5,6 βαθμών.

Ο καθηγητής Σεισμολογίας Κώστας Παπαζάχος δήλωσε ότι ο σεισμός ήταν από 6,1 έως 6,3 βαθμών και ότι είναι ένας τυπικός σεισμός για το ρήγμα της Λευκάδας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός από την Καλαμάτα έως τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Λευκάδα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ο αντιπεριφερειάρχης του νησιού έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι μαθητές από τα σχολεία, ενώ τεχνικά κλιμάκια βρίσκονται επί ποδός για να ελέγξουν τυχόν ζημιές στο οδικό δίκτυο.
Newsroom ΔΟΛ