Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

UNESCO: Επετειακό έτος Αριστοτέλη το 2016



Με αφορμή τη συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη, η UNESCO ανακήρυξε το έτος 2016 ως «Επετειακό έτος Αριστοτέλη», κατόπιν πρότασης της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του υπουργείου, ο υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης μίλησε στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς για το έργο του Αριστοτέλη και δόθηκαν ενδεικτικά κατευθύνσεις για τη συμμετοχή των σχολείων στον εορτασμό, με στόχο να εμβαθύνουν οι μαθητές στο  έργο του φιλοσόφου. Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι σχολείων από 26 Λύκεια της Αττικής και τέσσερα Λύκεια από Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μεσολόγγι, Ζάκυνθο.
πηγή www.kathimerini.g