Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκαν 50 κιλά κάνναβη σε σπίτι στο Γαλάτσι



Σχεδόν 50 κιλά κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη εντόπισαν στελέχη του λιμεναρχείου Πειραιά σε σπίτι στο Γαλάτσι, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.
Παράλληλα, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου και μιας 37χρονης.
Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, οι λιμενικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 
1) 92 συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 10 κιλών και 704 γραμμαρίων
2) 64 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 38 κιλών και 287 γραμμαρίων
3) 4.700 ευρώ
4) μία ζυγαριά ακριβείας 
5) δύο κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, σε ελέγχο στο αυτοκίνητο του 56χρονου, βρέθηκε στη θέση της ρεζέρβας, μία πλαστική συσκευασία, που περιείχε δύο συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με πενήντα γραμμάρια 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Τα ναρκωτικά πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές βάρος και το ακριβές είδος τους. 
http://www.naftemporiki.gr