Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου :Βαριές κατηγορίες για κακοδιαχείριση στο Δήμο από την Ένωση Γονέων Γαλατσίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βαριές κατηγορίες για κακοδιαχείριση στο Δήμο από την Ένωση Γονέων Γαλατσίου.


Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες που έκανε στην συνεδρίαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου ο  ταμίας της Ένωσης Γονέων Γαλατσίου κ. Γιάννης Καρεκλάς για το πάρτι ημετέρων στις σχολικές επιτροπές του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Καρεκλάς μίλησε για «σκαστές παρανομίες», που εκθέτουν προσωπικά τον Δήμαρχο και συνολικά τη δημοτική του αρχή.
Κάποιες από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Καρεκλάς είναι οι εξής:
- «όλα αυτά είναι σκαστές παρανομίες»
- «δεν κάνετε πουθενά διαγωνισμούς»
- «δεν επιτρέπεται ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής να τσαμπουκαλεύεται στους διευθυντές των σχολείων»
- «λέγατε ότι είστε αρχιερείς της κάθαρσης και δεν κάνατε τίποτα»,

Αν για όλα αυτά δεν πρέπει να έρθει εισαγγελέας, τότε γιατί μπορεί;
Ποια ήταν η αντίδραση της Διοίκησης Μαρκόπουλου;
Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουγιούκας, αντί να απαντήσει με επιχειρήματα εξύβρισε και προσπάθησε να προπηλακίσει τον γονέα της Ένωσης. 

Ο Δήμαρχος δεν απάντησε ουσιαστικά σε καμία από τις κατηγορίες και δεν είπε ούτε λέξη για να αποδοκιμάσει την συμπεριφορά του δημοτικού του συμβούλου.
Η πρακτική του Δημάρχου επιβεβαιώνει τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει τη ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων που επίμονα ζητά η αντιπολίτευση.

Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα αυτά, να καταγγέλλεται μία διοίκηση για κακοδιαχείριση από γονείς και η απάντηση να είναι εξύβριση και προπηλακισμοί είναι πρωτοφανή για την πόλη και καθιστούν σαφές ότι το πάρτι ημετέρων και εξυπηρετήσεων πρέπει να σταματήσει τώρα.

Γαλάτσι, 28/03/2018

 Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου

Κωνσταντίνος  Ζώμπος
Ιωάννης Μανιάτης
Ασπασία Παναγιωτακοπούλου
Γεωργία Κιτσίνη