Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Εκλογές στον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου την Κυριακή 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου, σύμφωνα με το καταστατικό, άρθρο 19 περί αρχαιρεσιών, το Δ.Σ. συγκαλεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Συλλόγου μας Καποδιστρίου 13 με τα εξής θέματα:
Διοικητικός απολογισμός διετίας 2016-2018
Οικονομικός απολογισμός διετίας 2016-2018
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Δ.Σ.
Ανακοινώσεις - προτάσεις μελών
Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής
Εκλογή μελών νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει μετά το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως και θα διαρκέσει ως τις 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Για τα εγγεγραμμένα μέλη η συνδρομή για το 2018 ορίζεται στα 5 € και για τα νέα μέλη η εγγραφή και συνδρομή στα 10 €. Αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών και αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. θα παραλαμβάνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:30-20:30 στα γραφεία του Συλλόγου μας. Το Δ.Σ. θα εξετάσει τις αιτήσεις και εφ’όσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό θα τις κάνει δεκτές. 
Κατά την ψηφοφορία παρακαλείσθε μα έχετε μαζί αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο πιστοποίησης προσώπου. Καταλυτική ημερομηνία εγγράφων νέων μελών και υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 20:00. Καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν κοντά στο Σύλλογο και να συμμετέχουν.

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων ιδρύθηκε το 1980, απο τους παλαιότερους στην πόλη μας, και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει πολλές και έντονες δραστηριότητες στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.
Σας παραθέτουμε απολογισμό της δράσης της διετίας 2016-2018:

Οργανώσαμε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης με ξεναγό, επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου στη Καμαριζα Λαυρίου.
Οργανώσαμε εκδρομή στο Δίστομο Βοιωτίας όπου καταθέσαμε στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων, εκδρομή στο Πλανητέρο Αχαΐας με επίσκεψη στα σπήλαια Λιμνών, εκδρομή στη Μεσσηνία (Κυπαρισσία -Γιαλοβα - Πύλο - Μεθώνη) με επίσκεψη στα ανάκτορα του Νέστορα και στο κάστρο της Μεθώνης και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της μάχης του Μανιακιου με κατάθεση στεφάνου, εκδρομή στη Στενή Ευβοίας και στη Χαλκίδα για το θαλασσινό καρναβάλι.
Συμμετείχαμε σε όλες τις παρελάσεις για τις Εθνικές Επετείους 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου παρουσία αλόγου για πρώτη φορά στο Γαλάτσι. 
Οργανώσαμε εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου και της επανάστασης του 1821 στις 24 Μαρτίου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
Διοργανώσαμε για 1η φορά στο Γαλάτσι βραδιά stand-up comedy (κωμωδίας) με μεγάλα ονόματα του χώρου.
Συμμετείχαμε σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου (φεστιβάλ καλοκαιριού και Χριστουγέννων) με χορούς, θεατρικές παραστάσεις, παρέλαση με αυτοκίνητα αντίκες για 1η φορά στο Γαλάτσι.
Διοργάνωση εκθέσεων ζωγραφικής με μεγάλη επιτυχία στο Καμίνι Γαλατσίου και αφιέρωμα στο Γ. Ρίτσο.
Ετήσια κοπή πίτας με συμμετοχή χορωδίας και οργάνωση ετήσιων χορών με μεγάλη επιτυχία σε κέντρα διασκεδάσεως.
Δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος για τα μέλη μας σε συνεργασία με το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγ. Όλγα), προσφέραμε αρκετές φορές τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, δεχθήκαμε παιδιά και ενήλικες δωρεάν στις δραστηριότητες μας, προσφέραμε στο φιλοπτωχο ταμείο Ι.Ν.Αγ. Γλυκερίας, βοηθήσαμε τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής και άλλους συμπολίτες μας σε ανάγκη.

Οι δραστηριότητες μας σήμερα είναι:
Παραδοσιακοί Χοροί, Λαϊκοί ελληνικοί, Latin Ευρωπαϊκοί, Ζωγραφική, Θέατρο, Μουσική, Tai Chi. 
Μετά την 1η Ιουλίου 2018ωθα μετακομισουμε σε νέα αίθουσα, επί της οδού Αφαιάς και Διδύμων 6-8, 220 τμ, όπου θα αναπτύξουμε και άλλες δραστηριότητες. 
Τέλος, έχουμε προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2018 παράσταση στο Θέατρο του Άλσους Βεικου στις 14 Ιουλίου και άμεσα θα λειτουργήσει η νέα μας ιστοσελίδα www.sypega.gr

  Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κατσούλας Δημήτρης          Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα