Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Βαριές... καμπάνες σε όσους οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο

Βαριές... καμπάνες σε όσους οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο

Ειδική εξόρμηση σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου Αττικής πραγματοποίησε χθες η Διεύθυνση Τροχαίας -στο πλαίσιο δράσεων με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων καιδυστυχημάτων- για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο.
 

Συνολικά βεβαιώθηκαν 259 παραβάσεις σε οδηγούς, οι οποίοι έκαναν παράνομη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Επιπλέον αφαιρέθηκαν 223 πινακίδεςκυκλοφορίας, 231 άδειες κυκλοφορίας και 237 άδειες οδήγησης.
Στους οδηγούς υπενθυμίζεται πως η αντικανονική χρήση του τηλεφώνου κατά την οδήγηση αποτελεί παράβαση, η οποία είναι και άμεση αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων ή δυστυχημάτων.
Η Τροχαία με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς «να αποφεύγουν τη χρησιμοποίηση του κινητού τους τηλεφώνου κατά την οδήγηση, αν δε είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει αυτή, τότε πρέπει η χρήση του κατά τη διάρκεια της οδήγησης να γίνεται μόνο όταν το κινητό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth) ή να σταθμεύουν το όχημά τους σε ασφαλές σημείο, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος».
Η Διεύθυνση Τροχαίας προειδοποιεί ότι παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις, με σκοπό τη διασφάλιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.
http://www.cnn.gr/