Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο Παναθηναϊκός Superfoods διέσυρε 84-70 τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το πρωτάθλημα που αφιερώνεται στον Παύλο Γιαννακόπουλο...

Πρωτάθλημα για σένα Παύλο Γιαννακόπουλε

Αυτό το πρωτάθλημα δεν γινόταν να χαθεί. Με κανέναν τρόπο
. Ο Παναθηναϊκός είχε μια ιερή υποχρέωση, να πάρει το πρωτάθλημα για να το αφιερώσει στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και την εκπλήρωσε. Όσο και να προκλήθηκε, όσο και να προσπάθησαν να του κλέψουν τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε και σήκωσε την κούπα μετά το 84-70 επί του ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ! Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν να το… σκάσουν για να γλιτώσουν, αλλά   δεν τα κατάφεραν. Περισσότεροι από 18.000 «αιώνια πιστοί», έδωσαν το σύνθημα «Πρωτάθλημα για σένα Παύλο Γιαννακόπουλε» και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ το έκανε πράξη.
Παρότι το «τριφύλλι» στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν όσο καλό θα έπρεπε, δεν είχε την πρωτοπορία στο σκορ και ο ΟΣΦΠ με συνεχείς προκλήσεις και προβοκατόρικες ενέργειες πήγε να χαλάσει το ματς, εν τέλει οι «πράσινοι» έκαναν αυτό που έπρεπε. Με τους Παππά και Τζέιμς να… γαζώνουν στην επίθεση, τον Θανάση και τον Γκιστ να κατεβάζουν τα… φώτα και όλους τους παίκτες να κάνουν το παν  για να κατακτηθεί ο τίτλος, αυτό το πρωτάθλημα δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί!
Ένα πρωτάθλημα που θα σηκωθεί ως τον ουρανό για τον Παύλο τον Θεό!
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 60-50, 84-70
Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 9 (2/7 σουτ, 17 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο), Γκιστ 11, Λοτζέσκι 12 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Καλάθης 9 (1), Αντετοκούνμπο 4, Ρίβερς 6 (2), Τζέιμς 17 (1), Παππάς 13 91), Βουγιούκας 2, Λεκαβίτσιους, Όγκαστ, Μήτογλου.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 11 (4/13 σουτ, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη), Μιλουτίνοβ, Πρίντεζης 13 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο), Παπανικολάου 6 (1), Μάντζαρης, ΜακΛίν 16 (3/5 δίποντα, 10/15 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπαπέτρου 2, Στρέλνιεκς 2, Ρόμπερτς 13 (2), Μπόγρης 2, Γουίλτζερ 5 (1).

https://www.leoforos.gr