Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η κ. Ράνια Καλαντζή επικεφαλής της παράταξης ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) προτεινόμενη υποψήφια Δήμαρχος Γαλατσίου



Η νέα Δημοτική Παράταξη  (προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ)  ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018  εξέλεξε ομόφωνα  ως επικεφαλή της παράταξης και προτεινόμενη υποψήφια Δήμαρχο Γαλατσίου την κ. Ράνια Καλαντζή.


Η κ. Ράνια Καλαντζή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μαθηματικός, απόφοιτη του ΑΠΘ, και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στην "Πληροφορική και Επιχειρησιακή Έρευνα" από το Πανεπιστήμιο Αθήνας και στην "Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη" από το Μ.Ι.Θ.Ε.. Γνωρίζει τα θέματα της τεχνικής εκπαίδευσης και εργάστηκε ως καθηγήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου.
Από το τον Ιούλιο του 2017  έχει διορισθεί με τριετή θητεία Γενική Διευθύντρια της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων .

Οι Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι εύχονται στην κ. Καλατζή καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.