Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Απόφαση Δημαρχου Γαλατσίου για ορισμό αρμοδιοτήτων σε Δημοτικούς Συμβούλους


ΓΑΛΑΤΣΙ  4  -  10  -2018
Αριθ. Πρωτ.       23257

ΑΠΟΦΑΣΗ




Ο Δήμαρχος Γαλατσίου


      Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:
1. Του άρθρου 58  του Ν. 3852/2010  (Φ.Ε.Κ.  Α΄ 87/7.6.2010)
2. Του άρθρου 88  του Ν.  3463/2006 (Φ.Ε.Κ.  Α΄ 114/2006)
3. Toν ισχύοντα Ο.Ε.Υ του Δήμου  (Φ.Ε.Κ. 2449/13-11-2015  τ.Β΄.)
4. Τις υπηρεσιακές ανάγκες όπως  εμφανίζονται σήμερα.
  
Αποφασίζουμε
  
Μεταβιβάζουμε στους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους  τις ακόλουθες αρμοδιότητες από 4/10/2018 έως 31/8/2019:

1/         Στον κ. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, την εποπτεία, συντονισμό και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

2/         Στον κ. ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του Πέτρου, την εποπτεία, έλεγχο  και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας  Ζωής.

3/         Στον κ. ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Αλέξανδρου, τον σχεδιασμό, οργάνωση, συντονισμό και επίβλεψη του έργου της Πολιτικής Προστασίας.

4/         Στον κ. ΣΚΛΗΡΑΚΗ  ΙΩΑΝΝΗ του Πέτρου, την εποπτεία και παρακολούθηση του Γραφείου Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

            Στους ως άνω αναφερόμενους Δημοτικούς Σ/λους, μεταβιβάζω επίσης, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ, την αρμοδιότητα υπογραφής των εκάστοτε εγγράφων αρμοδιότητάς τους.

Η παρούσα να κοινοποιηθεί στις Διευθύνσεις, Τμήματα, Νομικά Πρόσωπα & Ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στους ενδιαφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους.


Ο  Δήμαρχος


ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
--------------

Ο εκλεκτός του Δημάρχου της πόλης για την θέση εποπτείας, συντονισμού και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλης Πρωτονοτάριος και ο κ. Γιάννης Σκληράκης για την θέση εποπτείας και παρακολούθησης του Γραφείου Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, δεν προέρχονται από την Δημοτική παράταξη της σημερινής διοίκησης αλλά την Δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης "Μαζί μπορούμε
για το Γαλάτσι"επικεφαλής της οποίας είναι ο κ.Μανώλης Πρωτονοτάριος.

Ο κ. Σπύρος Γριμπαβιώτης προέρχεται από τον δημοτικό συνδιασμό της σημερινής διοίκησης και ως πρώτος επιλαχών πρόσφατα κατέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο την θέση του παραιτηθέντος κ. Μελισσουργού.
Ο κ. Γιώργο Αμοργιανός δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης του Δήμου  επανήλθε σε θέση που κατείχε και παλιότερα ως Αντιδήμαρχος, αυτή την φορά  με την ιδιότητα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου,  στην  εποπτεία, έλεγχο  και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του 
Τμήματος Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας  Ζωής.

Οι Αντίλαλοι τους εύχονται καλή επιτυχία.