Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Μια διαφορετική πρωτοβουλία για καλό σκοπό πραγματοποιεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ζώμπο



                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                 
Πόση αγάπη χωράει σε ενα δώρο;

Μια διαφορετική πρωτοβουλία για καλό σκοπό πραγματοποιεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ζώμπο.


Ένα τεράστιο δώρο θα περιμένει όλους εμάς στην Λ. Βείκου 4 (μπροστα από την Εθνική Τράπεζα) από τις 9:00 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για να το γεμίσουμε με τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλατα εβαπορέ).
Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στις 31 Δεκεμβρίου στους Ιερούς Ναούς της Αγίας Γλυκερίας και της Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου στηρίζοντας έμπρακτα το έργο που επιτελούν όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες αλλά καθημερινά.
Ας γίνουμε εμεις ο Αγιος Βασίλης και ας μοιράσουμε αγάπη και χαμόγελα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη!
Σας περιμένουμε!!!


                                                                   Κώστας Ζώμπος
                                                           Οικονομολόγος MSc
                                                               Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου