Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Κατάσχεση 970 κιλών ντομάτας λόγω ύπαρξης φυτοφαρμάκων



Ντομάτες Ιταλίας συνολικού βάρους 971,4 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.


Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους και δειγματοληψία σε 139 χαρτοκιβώτια με ντομάτες Ιταλίας και μετά από εργαστηριακή εξέταση, ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων, σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια. Το συγκεκριμένο προϊόν αποσύρθηκε άμεσα από την κατανάλωση και καταστράφηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι η προστασία του καταναλωτή αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. «Γι’ αυτό, πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι σε όλα τα σημεία εισαγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν εντατικοποιηθεί ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων», δήλωσε.

https://www.aftodioikisi.gr/