Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η γραμματειακή υποστήριξη στη σύγχρονη εποχή

Η γραμματειακή υποστήριξη στη σύγχρονη εποχή | in.gr

Η γραμματειακή υποστήριξη είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο «χτίζεται» μία οργανωμένη επιχείρηση, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή. Είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ που μπορεί να δώσει ώθηση στη λειτουργικότητα μιας εταιρίας.

Ο επαγγελματίας τρέχει με τις προθεσμίες, τις υποχρεώσεις, τα τηλέφωνα, ψάχνοντας χρόνο μέσα στην ημέρα για να τα φέρει όλα εις πέρας χωρίς να αφήσει πίσω του καμία εκκρεμότητα. Η γραμματειακή υποστήριξη αποδεσμεύει χρόνο από καθήκοντα μη παραγωγικά για τον επαγγελματία, ωστόσο κομβικής σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησης.
Η σύγχρονη εποχή και οι τεχνολογικές εξελίξεις έφεραν υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, που ήρθαν να δώσουν τις λύσεις στους σύγχρονους επιχειρηματίες.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση του COSMOTE Office Assistantενός καινοτόμου εργαλείου που εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα στη non-stop καθημερινότητα μιας επιχείρησης. Το COSMOTE Office Assistant είναι μία υπηρεσία για τους σύγχρονους επαγγελματίες όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η επιχείρησή τους, με πολλαπλά οφέλη.
Ο επιχειρηματίας κερδίζει χρόνο, μιας και την ώρα που ο ίδιος μπορεί να απουσιάζει και να βρίσκεται σε εξωτερικές δουλειές και συναντήσεις, ταυτόχρονα οι κλήσεις και τα ραντεβού του βρίσκονται υπό πλήρη έλεγχο, κερδίζοντας ευχαριστημένους πελάτες που εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Φυσικά, κερδίζει και χρήμα μιας και πρόκειται για μια πολύ οικονομική δυνατότητα, που σίγουρα ανταποκρίνεται στη σύγχρονη ανάγκη για value for money.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης εξερχόμενων κλήσεων σε περίπτωση που ο επιχειρηματίας θέλει να ενημερώσει τους πελάτες του για κάτι σημαντικό, π.χ. μία εκδήλωση. Το ωράριο μάλιστα δεν περιορίζεται στο πρόγραμμα λειτουργίας της επιχείρησης, γεγονός που λειτουργεί επικουρικά στην πολιτική της εξυπηρέτησης των πελατών. Κάθε κλήση αντιμετωπίζεται με προσοχή και επαγγελματισμό. Καμία κλήση δε χάνεται, αφού με μια απλή εκτροπή του τηλεφώνου, ένας συνεργάτης είναι διατεθειμένος να επικοινωνεί κάθε στιγμή με τον εκάστοτε πελάτη.
Πρόκειται για μια εύκολη και αποτελεσματική ευκαιρία που μπορούν να εκμεταλλευτούν κυρίως οι μικρές καινούριες επιχειρήσεις  και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που συνήθως κυνηγούν και πιο οικονομικές λύσεις και δυνατότητες. Ταυτόχρονα, από το COSMOTE Office Assistant μπορούν να επωφεληθούν ακόμη και επιχειρήσεις που διαθέτουν ήδη γραμματεία, σε περιπτώσεις που η φυσική γραμματέας απουσιάζει ή ο όγκος εργασίας είναι ιδιαίτερα αυξημένος και δύσκολα διαχειρίσιμος.
Μάλιστα, η υπηρεσία, παρέχεται σε συνεργασία με την COSMOTE e-value, η οποία με την άρτια οργανωμένη και με αυστηρά κριτήρια στελεχωμένη ομάδα της διαχειρίζεται με επαγγελματισμό τις κλήσεις και τα ραντεβού, σύμφωνα με τους κανόνες και τον τρόπο που ορίζει ο κάθε επαγγελματίας.
Η γραμματειακή υποστήριξη αποκτά μια διαφορετική – πιο σύγχρονη υπόσταση, προλαβαίνει και κατανοεί τις ανάγκες ενός σύγχρονου επιχειρηματία. Κάνει το έργο του εύκολο, αποτελεσματικό σε χρόνο μηδέν.

https://www.in.gr/