Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

O συνδυασμός "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ" :Η διοίκηση Μαρκόπουλου έδιωξε παιδιά από το Άλσος Βεΐκου για τα casting του Survivor!


Δελτίο τύπου 08-01-2019


Πιο σημαντικό το Survivor από την άθληση.
Η διοίκηση Μαρκόπουλου έδιωξε παιδιά από το Άλσος Βεΐκου για τα casting του Survivor! 

Πήγαμε στο Άλσος Βεΐκου χθες για να ευχηθούμε στους υπαλλήλους του δημοτικού γυμναστηρίου για τη νέα χρονιά και έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως διέκοψαν την προκαθορισμένη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Γαλατσίου για να γίνει το casting για τους παίκτες του ριάλιτι Survivor!
Επιπρόσθετα απαγόρεψαν την εισόδο και στα παιδιά του προγράμματος εκγύμνασης ειδικής αγωγής.
Όλα αυτά χωρίς καμία ενημέρωση προς τους γονείς  αλλα και καμία επίσημη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.
Το σημαντικό πρόγραμμα της ειδικής αγωγής μπορεί να διαφημίζεται από τον ίδιο το Δήμαρχο, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται πως ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στα showς παραχωρώντας αυθαίρετα χώρους οι οποίοι προορίζονται για τα παιδιά μας.

Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου