Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Τι έδειξαν νέες έρευνες για τη σχέση σκευασμάτων Ω3 με τις καρδιακές παθήσεις

Τι έδειξαν νέες έρευνες για τη σχέση σκευασμάτων Ω3 με τις καρδιακές παθήσεις

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) επιβεβαίωσε ότι τα σκευάσματα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν έναν αιθυλικό εστέρα του εικοσιπεντανοϊκού οξέος (EPA) και του εικοσιδυεξενοϊκού οξέος (DHA) σε δόση 1 g την ημέρα δεν είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη περαιτέρω προβλημάτων καρδιάς και αιμοφόρων αγγείων σε ασθενείς που είχαν υποστεί καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μίας επανεξέτασης που ζητήθηκε από μερικές από τις εταιρείες που κυκλοφορούν τα εν λόγω σκευάσματα, κατόπιν της αρχικής σύστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων το Δεκέμβριο 2018. Τούτο σημαίνει ότι τα σκευάσματα αυτά δεν θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιούνται με αυτό τον τρόπο. Ωστόσο, μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούνται για να μειώσουν τα επίπεδα συγκεκριμένων τύπων λιπαρών στο αίμα που ονομάζονται τριγλυκερίδια.