Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

53 αποχωρήσεις από τη Δημοτική Παράταξη «Γαλάτσι από κοινού» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι 53 υπογράφοντες μετέχουμε στη δημοτική παράταξη «Γαλάτσι από κοινού» και αρκετοί από μας είμαστε μέλη της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου.
Πολλοί είμαστε νέοι άνθρωποι που ήρθαμε στην οργάνωση, προσδοκώντας να στηρίξουμε τον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για την προστασία των εργασιακών και κοινωνικών  δικαιωμάτων, τη κοινωνική δικαιοσύνη και την ενίσχυση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Επιπρόσθετα, η αυτοδιοικητική μας δουλειά, σύμφωνα με τις αποφάσεις του τελευταίου Συνεδρίου μας αποτελεί το βασικό πυλώνα στήριξης των τοπικών κοινωνιών, επιδιώκοντας τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις με προοδευτικό και ριζοσπαστικό πρόσημο.
Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες στα πλαίσια ανάδειξης υποψηφίου/ας για τις δημοτικές εκλογές γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου παραγοντισμού, απότομης συμπεριφοράς απέναντι σε συντρόφους και γενικότερα λήψης αποφάσεων και μεθοδεύσεων που παίρνονται από μια κλειστή ομάδα συντρόφων, χωρίς ενημέρωση με αδιαφάνεια και έλλειψη σεβασμού και συντροφικότητας.
Τις τελευταίες μέρες αυτό κορυφώθηκε με την ανάδειξη της νέας υποψήφιας δημάρχου, της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι από κοινού», μετά τη παραίτηση της προηγούμενης υποψήφιας. Όλα έγιναν με διαδικασίες αντιδημοκρατικές και  παράτυπες, χωρίς δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας κι από άλλα μέλη μας, που τυχόν μπορεί να ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα.
Η στρατηγική θέση του κόμματος για δυνατότητα ευρύτερων συναινέσεων με τη δημιουργία  μετώπου προοδευτικών δυνάμεων δεν επιδιώχθηκε ουσιαστικά ποτέ και θυσιάστηκε στο βωμό άλλων σκοπιμοτήτων. Όλο αυτό το διάστημα λειτούργησε η εσωστρέφεια και η κομματική περιχαράκωση, γεγονός που δεν μπορεί να εκφράσει έναν ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς στη πόλη μας που παραμένει χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση, αφού και ευρύτερες συνεργασίες δεν επιδιώχθηκαν και η νέα υποψήφια στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 κατήγγειλε την ομάδα που παρέμεινε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα ότι ενήργησε αντιδημοκρατικά, τυχοδιωκτικά και επικίνδυνα (https://left.gr/news/apohorisi-tis-aggelikis-sapoyna-apo-tin-ke-toy-syriza)
Για όλους τους παραπάνω λόγους εμείς αποχωρούμε από την Δημοτική παράταξη «Γαλάτσι από κοινού» και συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις δυνατότητες υλοποίησης της στρατηγικής θέσης του κόμματός μας για ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες σε προοδευτική κατεύθυνση.
Οι υπογράφοντες 53:

Αναγνώστου Ζωή
Ανάστος Γιάννης
Αραβανής Βασίλης
Βασιλέλλη Μαρία
Βενιαμάκης Ελευθέριος
Βεντίστας Γεώργιος
Βλάχος Χρήστος
Βολτυράκης Αντώνης
Γεωργάκης Μιχαήλ
Γεωργίου Ευάγγελος
Γκιντώνης Κωνσταντίνος
Γκόλιας Βασίλειος
Γκόλιας Χρήστος
Δεδεμάδης Κωνσταντίνος
Δράκου Κατερίνα
Ευστρατίου Δημήτριος
Ζωγράφου Αικατερίνη (μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου)
Καλόγηρος Ανδρέας
Καρασούλας Νικόλαος
Καραλής Κωνσταντίνος
Κονιαβίτης Βασίλης
Κονιαβίτης Σπυρίδων
Κοτσανάς Γρηγόριος
Κουτσιαύτης Γεώργιος
Κουτσιαύτης Δημήτριος  (μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Βόρειας Αθήνας)
Κουτσιαύτης Ιωάννης
Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος
Κωνσταντόπουλος Λάμπρος
Κωνσταντόπουλος Νικόλαος
Κωστή Ευριδίκη
Κωστή Μελπομένη
Μαστρογιάννης Βασίλειος
Ματεγάκης Σταύρος
Μηλιδάκης Ιωάννης
Μιχαλοπούλου Ιωάννα
Μπαμπάνα Δήμητρα
Μπαμπάνα Ειρήνη
Μπαμπάνας Αναστάσιος (μέλος του συντονιστικού της οργάν. μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου)
Μπαμπάνας Νικόλαος
Μπαμπάνας Στέφανος
Μπαρμπαρούση Ιουλία
Μυρίλλα Ιωάννα
Νίτσα Ανθή
Πάζιος Χαρίλαος
Παπαδόπουλος Μιχαήλ
Παπαθωμά Αλεξάνδρα
Παπαθωμάς Αναστάσιος
Παύλου Κωνσταντίνος
Ποντίκα Παρασκευή
Ριζάκος Σταύρος (μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου)
Σηραφός Νίκος
Χρηστάκος Ηλίας
Ψηλού Μαρία