Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Κάλεσμα συμμετοχής στο Χειμερινό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου με θέμα: «Ελληνικά Χριστούγεννα – γιορτές από τα βάθη του χρόνου»Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου καλεί τους πολίτες, τους φορείς και τα εμπορικά καταστήματα, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στο Χειμερινό Φεστιβάλ 2019 του Δήμου μας (από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 έως και 5 Ιανουαρίου 2020) με θέμα:
«Ελληνικά Χριστούγεννα – γιορτές από τα βάθη του χρόνου», να επικοινωνήσουν στο τηλ. 213 2055385 (Γραφείο Προέδρου) για να δηλώσουν τις προτάσεις τους σχετικά με χορηγίες ή τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, με ανταποδοτικό όφελος την παρουσία στο έντυπο του φεστιβάλ, το οποίο θα διανεμηθεί στην πόλη μας σε 30.000 αντίτυπα, καθώς επίσης στις αφίσες και τα μεμονωμένα φυλλάδια τα οποία θα τυπωθούν γι’ αυτό τον σκοπό.
Προτάσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού
Μάνος Ελευθερίου
https://www.galatsi.gov.gr/