Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Έκτακτα μέτρα του Δήμου Γαλατσίου για την κακοκαιρία


Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Γαλατσίου με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων λόγω του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου αντιμετώπισης  έκτακτων αναγκών, όπως είναι και η «Ζηνοβία», λαμβάνονται προληπτικά μέτρα. Υπό τον συντονισμό του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας διατίθεται η θερμαινόμενη αίθουσα στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους) από το βράδυ της Παρασκευής (27/12) έως ότου εξασθενίσουν τα φαινόμενα και επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.
Καθ’όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο 2132055300 & στο 6944223749 προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.