Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Επαναξιολόγηση των αιτήσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου & της Παροχής Συσσιτίου στον Δήμο Γαλατσίου

 








ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

    Για τη συνέχιση παροχής τροφίμων-γευμάτων από τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου, παρακαλούμε πολύ όπως προσκομίσετε από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στο  Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο, δ/νση: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, σε κλειστό φάκελο με αίτηση επαναξιολόγησης, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΈΤΟΥΣ 2019
  • ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (Ε1)
  • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
  • ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ (όπως γεννήσεις, διαζύγιο, αλλαγή διευθύνσεις, αλλαγή τηλεφώνου κ.λ.π.)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (σε περίπτωση λήξης, μαζί με το μισθωτήριο, φωτοτυπία την τελευταία απόδειξη πληρωμής).

*Όσοι έχουν υποβάλλει νέα αίτηση με τα νέα δικαιολογητικά δεν υποχρεούνται να τα ξαναφέρουν.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 2020-2021

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ 2020-2021