Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα έως και τις 19 Σεπτεμβρίου το Μικρό Βρεφικό Τμήμα (του 2ου ορόφου), του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Γαλατσίου, λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού

 





Αναστέλλεται η λειτουργία του Μικρού Βρεφικού Τμήματος (του 2ου ορόφου), του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Γαλατσίου, από σήμερα έως και τις 19 Σεπτεμβρίου,  με απόφαση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, μετά την πληροφόρηση ότι βρέθηκε θετικό βρέφος στον κορωνοϊό.

Θα πραγματοποιηθούν τεστ για την ανίχνευση του COVID-19 στο υπόλοιπο προσωπικό, καθώς και σε όλα τα παιδιά του εν λόγω τμήματος, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ και θα επανεξεταστεί η κατάσταση με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των παιδιών στον Η’ βρεφονηπιακό σταθμό.

Έχει καθοριστεί ο καθαρισμός και η απολύμανση, ώστε να είναι έτοιμο το Μικρό Βρεφικό Τμήμα του δευτέρου ορόφου, προκειμένου να υποδεχθεί με ασφάλεια παιδαγωγούς και παιδιά, ενώ γίνεται και ιχνηλάτηση επαφών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Μένουμε ασφαλείς και τηρούμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα.