Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Από σήμερα, 17 Νοεμβρίου, χωρίς ραντεβού πλέον η προσέλευση των μελών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου

 











Ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας που ορίζει η πολιτεία, ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει τα μέλη των ΚΑΠΗ πως μπορούν από σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου να προσέρχονται χωρίς ραντεβού για καφεδάκι, παρεούλα και εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες. 

Απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την κάρτα μέλους ανανεωμένη για το έτος 2021.

Ανάλογα με το ΚΑΠΗ που είναι εγγεγραμμένα τα μέλη, οι  μέρες που μπορούν να  προσέρχονται είναι  οι κάτωθι:

 Α΄ΚΑΠΗ:  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 8:00 π.μ έως 13:30 μ.μ

 Β΄ΚΑΠΗ : Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 8:00 π.μ έως 13:30 μ.μ

 Γ΄ΚΑΠΗ:  Τρίτη και ΠΕΜΠΤΗ, ώρες 8:00 π.μ έως 13:30 μ.μ

 Δ΄ΚΑΠΗ:  Τρίτη και ΠΕΜΠΤΗ, ώρες 8:00 π.μ έως 13:30 μ.μ