Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή PCR/rapid test 48ωρών η είσοδος στο Δημαρχείο Γαλατσίου από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

 




Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας για τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 θα ισχύουν πλέον νέα έκτακτα μέτρα για την είσοδο στις δημόσιες υπηρεσίες.

Με βάση αυτές τις ανακοινώσεις σημειώνεται ότι οι πολίτες από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 θα εισέρχονται πλέον στο Δημαρχείο Γαλατσίου μόνο με την επίδειξη  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή με PCR ή rapid test 48ωρών για τους ανεμβολίαστους.

Ο έλεγχος του πιστοποιητικού, PCR ή rapid test θα πραγματοποιείται στην είσοδο του Δημαρχείου, στο θυρωρείο, όπου οι πολίτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό αποτέλεσμα του πρόσφατου τεστ.

Ο Δήμος Γαλατσίου ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για πρόσθετα μέτρα με σκοπό την προάσπιση της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών και υπενθυμίζει ότι συνεχίζει να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.

https://www.galatsi.gov.gr/