Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η Δημοτική Σύμβουλος κ.Ασπασία Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από την δημοτική παράταξη του κ. Ζώμπου και αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου


Κατά την χθεσινοβραδινή (30-11-21) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας αναγνώσθηκε από τον πρόεδρο του σώματος κ.Γιάννη Ρωμανό επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό του κ. Κώστα Ζώμπου της δημοτικής συμβούλου κ.Ασπασίας Παναγιωτακοπούλου,  και την αποδοχή από μέρους της πρότασης του  Δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Μαρκόπουλου για ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας (Υπεύθυνη όλων των κοινωνικών & προνοιακών δομών του Δήμου μας, του Τομέα Ισότητας των Φύλων).

Ευχαρίστησε μέσω επιστολής της την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, και παραμένει όπως ανάφερε μάχιμη και έτοιμη να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στα νέα της καθήκοντα . Αποδέχθηκε όπως  επεσήμανε στην επιστολή της  την τιμητική πρόταση του κ.Μαρκόπουλου για ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου σε θέση που έχει σχέση με την Πανεπιστημιακή της κατάρτιση.

Ο κ. Κώστας Ζώμπος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γαλάτσι,Ζούμε Εδώ, αναφερόμενος στην αποχώρηση της κ. Παναγιωτακοπούλου από τον συνδιασμό του   την ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν μέχρις και σήμερα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες η και ώρες   την επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο για την ανάληψη καθηκόντων  της κ. Παναγιωτακοπούλου ως αντιδημάρχου .

Οι Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι εύχονται στην κ.Παναγιωτακοπούλου καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.