Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Παζάρι βιβλίου στο «Αμπάριζα»Γαλάτσι

 






Το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου σας προσκαλούμε στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνει το “παίρνω Αμπάριζα” σε συνεργασία με 6 εκδοτικούς οίκους. Στο χώρο θα βρείτε και πολλούς μεταχειρισμένους τίτλους.

Συμμετέχουν οι εκδόσεις:

  • Α/συνέχεια
  • Άγρα
  • ΚΨΜ
  • Εκδόσεις των Συναδέλφων
  • Νεφέλη
  • Λογότυπο

Κάθε ημέρα βιβλίου είναι μέρα μοιράσματος της γνώσης, του ταξιδιού, της ανάγκης για αναζήτηση που γίνεται όλο και πιο αναγκαία για τον προσανατολισμό σε μια μεταβατική εποχή. Στο “παίρνω Αμπάριζα” αποφασίζουμε να είμαστε συνοδοιπόροι του βιβλίου και να είμαστε πάντα ανοιχτοί σε βιβλιοπαρουσιάσεις, συλλογικές αναγνώσεις, συζητήσεις με αφορμή ένα βιβλίο, παζάρια βιβλίων.

Καλή ανάγνωση!

παίρνω Αμπάριζα
Λυσίου & Γαλακηδών 11, Γαλάτσι