Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Παλαιό Τέρμα στο Γαλάτσι.

 





Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Παλαιό Τέρμα.

Ωστόσο από την επόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test στο Παλαιό Τέρμα, για όσους πολίτες ανησυχούν ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.