Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τη We4all και τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, θα συγκεντρωθούν απέναντι από το Αστήρ Λατώ με σκοπό τον καθαρισμό του χώρου

 




O Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τη We4all, θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 17/09 και ώρα 10:00πμ απέναντι από το Αστήρ Λατώ, με σκοπό να δώσουν νέα πνοή στην περιοχή και να μπορέσουν να αφήσουν το χώρο όσο καθαρότερο γίνεται.
Για όσους είναι έτοιμοι να ανοίξουν για πάντα την αγκαλιά τους για ένα πυρόπληκτο σκυλάκι, έτσι ώστε να μην γυρίσει ξανά στο κλουβί του καταφυγίου, μαζί τους θα είναι και το αγαπημένο Dog’s Voice με τους πυρόπληκτους τετράποδους φίλους μας, με την ελπίδα να βρούν το παντοτινό τους σπίτι.
Σας περιμένουμε εκεί με τις οικογένειές σας, φίλους σας, τα γάντια σας, το καπέλο σας, το νερό σας σε μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων (πολύ σημαντικό) και φυσικά το χαμόγελό σας και την όρεξή σας να πραγματοποιήσουμε την πρώτη δράση της σεζόν.
Επίσης προτείνουμε λόγω της φύσης της δράσης, να φοράτε τις μάσκες σας