Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Γαλατσίου: «ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! »



Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου διοργανώνει δράση, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για τα παιδιά των οικογενειών του Γαλατσίου που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεντρώνουμε τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από τις 1000 το πρωί έως τις 1800 το απόγευμα, στην είσοδο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) συγκεντρώνουμε καινούρια ή μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) σχολικά είδη στο πλαίσιο της δράσης του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Σας προσκαλούμε να ανταποκριθείτε με κοινωνική ευαισθησία στη δράση, ώστε μέσω της προσφοράς σας να μη λείψουν σε κανένα παιδί που έχει πραγματική ανάγκη τα απαραίτητα για έναν μαθητή καθώς υπάρχουν οικογένειες, οι οποίες στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.

Στη συνέχεια το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης μας, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια.