Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κ.Γιώργος Μαρκόπουλος,παρουσίασε τους υποψήφιους του Συνδυασμου "Γαλάτσι , Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

 




Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 γύρω στις 18.30 παρουσία  μεγάλης μερίδας φίλων του συνδυασμού του o Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Γαλάτσι-Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο" στο θεατράκι του Άλσους Βεΐκου κάτω από περίεργες καιρικές συνθήκες .

 .Περισσότερο απλή  και ιδιαίτερα συνοπτική  σκηνοθετικά και σε όγκο παρισταμένων από εκείνη την υπερπαραγωγή του 2019 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων  η παρουσίαση αυτή την φορά του ψηφοδελτίου του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου ( άλλοι καιροί …),το οποίο απαρτίζεται από 77  υποψηφίους.Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων από το ψηφοδέλτιο του κ. Ζώμπου του 2019 με τον ίδιο αυτή τη φορά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του  κ. Χαρδαλιά...Βλέπετε η πολιτική είναι πολιτική και μπορεί να δούμε πολλά περισσότερα με ότι αυτό συνεπάγεται…….  Κάποια άλλη στιγμή θα έχουμε την ευκαιρία να καταθεσουμε  εκτενέστερα την προσωπική μας άποψη….και περί αυτού.

Το ψηφοδέλτιο του κ. Μαρκόπουλου απαρτίζεται  πέραν  των όσων αναφέραμε και από το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων  2014 και 2019 με την προσθήκη αυτή την φορά και  ικανοποιητικού αριθμού νέων   υποψηφίων .

Στην ομιλία του ο κ. Μαρκόπουλος αφού ευχαρίστησε  τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους του Δήμου και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις , για τον εποικοδομητικό τους ρόλο την τετραετία που διανύσαμε  παρουσίασε  τα πεπραγμένα της απερχόμενης  διοίκησης . Μίλησε για τα  μικρά και  μεγάλα έργα της Δημοτικής Αρχής για έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους. Όπως είπε, η αγορά του οικοπέδου και η  αναβίωση του θερινού σινεμά Ζαϊρα, η ανάπλαση του Λόφου του Παιδιού, οι δύο νέοι  Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, η δημιουργία 3 Δημοτικών πάρκινγκ και η παραχώρηση χρήσης της ΛΑΤΌ, είναι έργα που θα αλλάξουν την όψη της πόλης.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε καταχειροκροτούμενος, στο όνειρο, όπως αποκάλεσε, πολλών δεκαετιών την δημιουργία Κεντρικής Πλατείας στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου.