Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτιά στον Λόφο του Κόκκου στο Γαλάτσι σε κοντινή απόσταση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Γαλατσίου


Το μεσημέρι της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018  από άγνωστη μέχρις σιγμής αιτία στον Λόφο του Κόκκου σε κοντινή απόσταση με το στο αμαξοστάσιο του Δήμου Γαλατσίου ξέσπασε φωτιά.
Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική η παρέμβαση της οποίας υπήρξε άμεση.Σε σύντομο χρονικό διάστιμα έσπευσαν και έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο  5 οχήματα και 15 πυροσβέστες με ελάχισες ζημιές. Η φωτιά έκαψε μονο χαμηλή βλάστηση.


Ας ελπίσουμε ότι οι φωτιές που μέχρις και σήμερα την περίοδο που διανύουμε δεν απασχόλησαν την περιοχή μας δεν θα μας απασχολήσουν και στην συνέχεια.Ας προσπαθήσουμε να περιφρουρήσουμε ότι με κόπο έχουμε δημιουργήσει χρόνια τώρα , ότι πολυτιμότερο διαθέτουμε το πράσινο, και ας αφήσουμε τις ευκαιρειακές  στείρες μικροπολιτικές τις εξυπναδούλες και τους αφορισμούς .

Ο κ Φώτης Τσομπάνογλου  Πρόεδρος Συνδέσμου Προστασίας& Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
Ευτυχώς αυτή την φορά προλάβαμε....

ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ εκ μέρους του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων στην Πυροσβεστική,τον Δήμο Γαλατσίου,τον Δήμο Βριλλησίων,τον ΣΠΑΠ και όσους βοήθησαν για να αποφύγουμε τα χειρότερα.





Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα στο στο facebook του κ.Φώτη Τσομπάνογλου