Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Εγγραφές στα Στέκια Νεολαίας του Δήμου Γαλατσίου για το έτος 2016-2017



Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Στέκια Νεολαίας του Δήμου μας, τα οποία είναι ένας καταξιωμένος θεσμός στο Γαλάτσι από το 1985, με δραστηριότητες όπως η Μουσική, το Θέατρο, ο Χορός, η Φωτογραφία και οι Εικαστικές Τέχνες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους –και όχι μόνο- να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να έρθουν σε επαφή με την Τέχνη και να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας και συντροφικότητας.
Εγγραφές στα στέκια πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2016-2017.
Τηλέφωνο για πληροφορίες και εγγραφές  από τις 16.00 έως τις 20.00 καθημερινά.
1ο Στέκι νεολαίας ( ΔΡΥΑΔΩΝ 48 ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗ                  210/2930516)
Ζωγραφική, μουσική (κλασική κιθάρα, αρμόνιο), κόσμημα, κεραμική, βιολί,
παραδοσιακοί χοροί και μοντέρνοι χοροί (ρυθμική, σύγχρονος χορός, internationalcardioκαιsocialλάτιν, barreaterre - μπαλέτο στο πάτωμα).
    
      2ο στέκι νεολαίας (ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ  210-2929888)
Ζωγραφική, χαρακτική, αγιογραφία, μουσική (κλασική κιθάρα, αρμόνιο), βιολί, παραδοσιακοί χοροί και μοντέρνοι χοροί (ρυθμική, σύγχρονος χορός, internationalcardioκαι socialλάτιν, barreaterre - μπαλέτο στο πάτωμα).
    
     4ο στέκι νεολαίας ( ΚΟΥΡΤΙΟΥ 11-15                               210/2927833)
Φωτογραφία, βιολί, ζωγραφική, παραδοσιακοί χοροί και μοντέρνοι χοροί (ρυθμική, σύγχρονος χορός, internationalcardioκαι socialλάτιν, barreaterre - μπαλέτο στο πάτωμα).
Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές και στην ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ του Δήμου μας, στο 4ο Στέκι Νεολαίας (Κουρτίου 11-15) καθημερινά από τις 4μ.μ. έως τις 8μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210- 2927833.
http://www.galatsi.gov.gr/