Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου


Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 του Ν. 3463/2006 (Νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων) σας καλούμε στο Δημαρχιακό κατάστημα την 5η Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 για συνεδρίαση, και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα μπορέσετε να πάρετε μέρος στην συνεδρίαση, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε τα αναπληρωματικά μέλη κατά τη σειρά εκλογής τους και την υπηρεσία του Ν.Π.       
 
 
    ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
 
1ο
 
Έγκριση της διενέργειας της ετήσιας συντήρησης των πυροσβεστικών συστημάτων και συστημάτων πυρανίχνευσης του Β΄ Παιδικού και Ζ΄ Βρεφονηπιακού σταθμού ,έγκριση δαπάνης ποσού 3.690,00€ για την εκτέλεση της ανωτέρω εργασίας   και διάθεση πίστωσης ύψους 3.690,00€ σε βάρος του Κ.Α 10.6261.0001 με τίτλο ‘’Συντήρηση & Επισκευή κτηρίων ’’ του προϋπολογισμού του Ν.Π. οικονομικού έτους 2014 και τρόπος ανάδειξης του αναδόχου.
2ο
Έγκριση της διενέργειας της ετήσιας συντήρησης πυροσβεστήρων των Παιδικών Σταθμών και Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Γαλατσίου , έγκριση δαπάνης ποσού 1220,00€ για την εκτέλεση της ανωτέρω εργασίας   και διάθεση πίστωσης ύψους 1220,00€   σε βάρος του Κ.Α 10.6265.0001 με τίτλο ‘’Συντήρηση & επισκευή επίπλων, σκευών και λοιπού εξοπλισμού’’ του προϋπολογισμού του Ν.Π. οικονομικού έτους 2014 και τρόπος ανάδειξης του αναδόχου.
3ο
Έγκριση για την απαλλαγή τροφείων.
4ο
Έγκριση λογαριασμού εσόδων – εξόδων του Ν.Π.Δ.Δ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» για τον μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014.
5ο
Έγκριση δαπάνης ύψους 188,10€ για αμοιβές και προμήθεια Τραπεζών του Ν.Π. και διάθεση πίστωσης ποσού 188,10€ σε βάρος του Κ.Α. εξόδων 00.6525.0001 με τίτλο «Αμοιβές και προμήθεια Τραπεζών» οικ. έτους 2014.
6ο
Έγκριση σύναψης συμβολαίου ετήσιας συντήρησης του λογισμικού του Ο.Κ.Π.Α Δήμου Γαλατσίου(Οικονομική διαχείριση –Γενική λογιστική-Μητρώο παγίων) ,έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών , έγκριση δαπάνης ύψους 1.200,00 € για συντήρηση λογισμικού εφαρμογών και διάθεση πίστωσης ποσού 1.200,00 € σε βάρος του ΚΑ εξόδων 10.6266.0001 με τίτλο «Συντήρηση λογισμικού εφαρμογών» του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014, για τη συντήρηση λογισμικών εφαρμογών και παροχή υπηρεσιών τεχνικής-συμβουλευτικής υποστήριξης έτους 2014,και τρόπος επιλογής του αναδόχου.
7ο
Ανάθεση εντολής σε δικηγόρο Δικαστικής διαχείρισης και εκπροσώπησης του ΝΠΔΔ ‘’Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Γαλατσίου’’ της δικαστικής υπόθεσης, που αφορά αγωγή πρώην συμβασιούχων εργαζομένων του καταργηθέντος «ΝΠΔΔ Κ.Α.Π.Η Δήμου Γαλατσίου» , ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εργατικών διαφορών).
8ο
Αποδοχή επιχορήγησης Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».
9ο
Έγκριση για την επίσκεψη των συνεργατών του κέντρου ‘’Σύμπραξη’’ στον ΣΤ΄ ΔΠΣ του Δήμου Γαλατσίου.
10ο
Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με την καταβολή αναδρομικών αποδοχών στην κα. Γεωργίου Αθανασία.
11ο
Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με την παράταση μισθώσεων των ακινήτων των Α΄, Δ΄,Ε΄& ΣΤ΄ Παιδικών Σταθμών και παραρτημάτων του Κ.Α.Π.Η. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γαλατσίου.
 
 
 

 
 000000000 
 
Η Πρόεδρος του Δ.Σ
 
 
Σπηλιοπούλου –Χρυσάγη Κωνσταντίνα