Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επτανησιακή χορωδία στο Γαλάτσι



















Στο Γαλάτσι ξεκίνησε και λειτουργεί από τον πολιτιστικό Σύλλογο Επτανησίων  της πόλης η πρώτη ουσιαστικά μετά την δημοτική χορωδία,τετράφωνη μικτή χορωδία, και δέχεται όχι μόνο Επτανήσιους αλλά και φίλους.

Στόχος του Επτανησιακού Συλλόγου να την εντάξει στην ένωση χορωδιών Ελλάδας,και με την παρουσία της να γίνει γνωστή και πέραν του Δήμου.Αυτή μας η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη.Χρειάζεται πολύ δουλειά, χρειάζεται μεράκι, χρειάζεται οργάνωση ,χρειάζονται αργά αλλά σταθερά βήματα ,αλλά πάνω από όλα θετική διάθεση και προσπάθεια.Το πως λειτουργούν οι χορωδίες το γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως και τον χώρο που κινούνται. Πολλοί μας ρωτούν αν η χορωδία μας ασχολείται μόνο με Επτανησιακά χορωδιακά τραγούδια.Η Επτανησιακή χορωδία ασχολείται με όλο το χορωδιακό ρεπερτόριο .Και το βασικότερο είναι τετράφωνη.Έχει σοπράνο, άλτο, τενόρους, και μπάσους.Άλλο δίφωνη τρίφωνη και άλλο  τετράφωνη. Επιλέξαμε στο τιμόνι της χορωδίας όχι τυχαία αλλά πολύ προσεκτικά ένα καταξιωμένο Ελλάδικά μαέστρο τον Γιάννη Λαζαρίδη. Ξεκινήσαμε και περιμένουμε στην χορωδία μας Επτανήσιους και φίλους κάθε Παρασκευή βράδυ γύρω στις 20.30 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου στο ισόγειο του Δημαρχείου.Υπεύθυνος από το διοικητικό Συμβούλιο για την χορωδία έχει ορισθεί ο έφορος Διονύσης Κορφιάτης. Να είστε βέβαιοι ότι και αυτή μας η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία, γιατί μπορούμε, γιατί θέλουμε, γιατί μας αρέσει,γιατί πρέπει να προσφέρουμε σε Επτανήσιους και φίλους πολλά περισσότερα. .Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον χειμαζόμενο πολιτισμό μας, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην καθημερινότητα των παιδιών μας ,των φίλων μας,την δική μας καθημερινότητα.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα ; 6973543120-6944720801-6936559587-6945639986-6973438375-6942938282-6976197166