Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τι γράφει ο ξένος τύπος για τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Τι γράφει ο ξένος τύπος για τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Στην πρώτη σελίδα πολλών ξένων εφημερίδων και πρώτο θέμα σε πολλές ηλεκτρονικές εκδόσεις είναι οι δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα με το capital control, τις ουρές στις τράπεζες και τον πανικό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία.

Οι Financial Times κυκλοφορούν σήμερα με πρωτοσέλιδο την Ελλάδα. Έχοντας ως εικόνα μία τεράστια ουρά έξω από την Alpha Bank και με τίτλο: «Η Ελλάδα κλείνει τις τράπεζες για να αποφύγει το χάος ενώ οι συζητήσεις για διάσωση της χώρας καταρρέουν», η βρετανική εφημερίδα γράφει πως η Ελλάδα είναι πιο κοντά σε μία «ενδεχόμενη έξοδο από την ευρωζώνη».

Το BBC από την πλευρά του σε άρθρο του με τίτλο: «Ελληνική κρίση. Οι τράπεζες θα μείνουν όλη την εβδομάδα κλειστές» αναφέρεται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και στις διαβεβαιώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού περί ασφαλών καταθέσεων. Το βρετανικό δίκτυο επιλέγει να αποτυπώσει την εικόνα που επικρατεί στη χώρα έχοντας ως φωτογραφία τις ουρές των Ελλήνων πολιτών έξω από τις τράπεζες.

www.imerisia.g