Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Τι λένε τα Μερομήνια για τον Φεβρουάριο; Πού θα χιονίσει;

Τι λένε τα Μερομήνια για τον Φεβρουάριο; Πού θα χιονίσει;

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org τα μερομήνια θέλουν το μήνα Φεβρουάριου πυκνά χιόνια και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε όλη την Ελλάδα με αρκετό κρύο.
Ο Φεβρουάριος όπως αναφέρεται στα μερομήνια, θα μπει με καλό καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ωστόσο το διάστημα 5-20 Φεβρουαρίου, προβλέπονται πανίσχυρες καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με αρκετό κρύο ως και ψύχος αλλά και θυελλώδεις βοριάδες.
Τέλος θέλουν καλοκαιρία το διάστημα 20-29 περίπου Φεβρουαρίου αλλά με κατά διαστήματα βροχές και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Χιόνια δεν αποκλείονται σε Θεσσαλονίκη και Αττική το διάστημα 5-20 Φεβρουαρίου.
newsbomb.gr
http://www.toxwni.gr/