Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τέσσερις συμβουλές για σωστή χρήση του καλοριφέρ



Η σωστή χρήση του καλοριφέρ είναι πολύ σημαντική για την απόδοσή του ώστε να προσφέρει τη ζέστη που θέλουμε το χειμώνα Για παράδειγμα, το καθάρισμα των σωμάτων θέρμανσης είναι ένα από τα σημαντικά ζητήματα καθώς αφαιρεί την ανεπιθύμητη σκόνη και επηρεάζει την ένταση της θερμοκρασίας.
Δείτε παρακάτω τέσσερις συμβουλές για καλύτερη απόδοση του καλοριφέρ:
1. Φροντίζετε να καθαρίζετε το καλοριφέρ μία φορά κάθε δύο εβδομάδες περίπου, ιδιαίτερα αν το ανάβετε συχνά. Με αυτό τον τρόπο θα το διατηρήσετε καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
2. Μην ξεχνάτε να μεθώνετε αρκετά τη θερμοκρασία στο θερμοστάτη τις ώρες που λείπετε από το σπίτι ή ακόμη και αργά το βράδυ. Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγετε να τον κλείνετε γιατί έτσι γλιτώνετε την επιπλέον ενέργεια που απαιτείται για να ζεσταθεί εκ νέου το σπίτι.
3. Όταν καθαρίζετε το καλοριφέρ, αποφύγετε να ρίξετε νερό απευθείας πάνω σε αυτό. Το νωπό πανί αρκεί για να απομακρύνετε ακόμα και τη σκόνη που επιμένει και σίγουρα δε θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο σώμα του καλοριφέρ.
4. Η εξαέρωση είναι ένα από τα βασικά βήματα για τη σωστή λειτουργία του καλοριφέρ. Θα πρέπει να γίνεται συχνή εξαέρωση των σωμάτων καλοριφέρ ώστε να απελευθερώνεται ο εγκλωβισμένος αέρας. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους ψηλούς ορόφους.
aftodioikisi.gr/